Open filter
 
 

 
 

Zoek en vind een origineel cadeau!

Bij 1001wellnesspakketten bent u aan het juiste adres voor een mooi en origineel wellness cadeau. Deze wellness cadeaupakketten zijn speciaal voor u samengesteld.  Bij 1001wellnesspakketten vindt u originele pakketten die zijn samengesteld uit verscheidene leuke artikelen die bij iedereen geliefd zijn. Links op de site vindt u een productfilter waarmee u kunt zoeken op een bepaald cadeauthema, bepaalde kleur, levertijd, prijs en zelfs wijntype!

Voor ieder budget

Niet alleen de originaliteit van het cadeaupakket is belangrijk maar ook de prijs. Het is natuurlijk belangrijk dat u een geschikt cadeaupakket vindt wat binnen uw budget valt. Deze kunt u links op de site selecteren. De categorieën zijn als volgt:

·         €10,00 - €24,99

·         €25,00 - €34,99

·         €35,00 - €44,99

·         €45,00 +

U bekijkt nu de categorie van €25,00 - €34,99. Hierin vindt u diverse geschenkverpakkingen allemaal bestaande uit meerdere leuke wellness cadeau's. U vindt hier onder andere Rituals pakketten.

Uistekende service

Bij 1001wellnesspakketten verassen wij u niet alleen met prachtige cadeaupakketten maar ook met onze uitstekende service. Ieder cadeaupakket wordt in een mooie cadeaudoos ingepakt, hier kunt u zelfs nog een persoonlijke boodschap aan laten toevoegen, dit maakt uw pakket een origineel cadeau! Heeft u vragen of wilt u graag hulp bij het uitzoeken van uw cadeaupakket? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons 7 dagen per week vanaf ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur bereiken. Wij helpen u graag!

Originele wellness cadeaupakketten van hoge kwaliteit bestelt u eenvoudig bij 1001wellnesspakketten.nl!