Open filter
 
 

 
 

Opzoek naar een goedkoop pakket met leuke beauty en wellness cadeautjes?

Wanneer u op zoek bent naar een mooi cadeaupakket  die ook nog eens origineel en betaalbaar is, bent u bij 1001wellnesspakketten aan het juiste adres! Hier vindt u speciaal uit diverse wellness cadeautjes samengestelde pakketten. Het is altijd weer een lastig karwei om een mooi cadeaupakket te vinden en uit te zoeken, hier helpen wij u graag bij. U hoeft hierdoor minder tijd te spenderen aan het bedenken van een  wellness cadeautjes en het inpakken van hiervan. De cadeaupakketten van 1001wellnesspakketten.nl zijn origineel en samengesteld uit verschillende leuke wellness cadeautjes die bij iedereen geliefd zijn. Aan de linkerkant van de site vindt u een productfilter waarmee u handig kunt zoeken op een bepaald cadeautjes thema, bepaalde kleur, levertijd, prijs en ook wijntype!

Binnen uw budget

Naast originaliteit is de prijs natuurlijk ook van belang bij het uitkiezen van een mooi pakket met wellness cadeautjes. U kunt aan de linkerkant op de site de selectie maken uit de volgende prijzen:

·         €10,00 - €24,99

·         €25,00 - €34,99

·         €35,00 - €44,99

·         €45,00 +

Hiermee kunt u aangeven binnen welk budget uw cadeautpakket moet vallen. In deze categorie van €10,00 - €24,99 vindt u leuke geschenkverpakkingen die allemaal uit meerdere wellness cadeautjes bestaan. Naast de mooie Rituals pakketten vindt u hier ook diverse andere thema pakketten die erg leuk zijn om te geven. 

Hoge service kwaliteit

Graag verrassen wij u bij 1001wellnesspakketten met niet alleen mooie cadeaupakketten, maar ook door uistekende service te bieden. Alle pakketten met spa en wellness cadeautjes worden ingepakt en vervolgens geleverd in een prachtige cadeaudoos. Wanneer u wenst kunt u zelfs nog een persoonlijke boodschap toevoegen! Wanneer u graag hulp wilt bij het bestellen van uw wellness cadeautjes of nog ergens vragen over heeft, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons 7 dagen per week van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur bereiken.

Bestel wellness cadeaupakketten bij 1001wellnesspakketten.nl!