Open filter
 
 

 
 

Originele wellness cadeaupakketten!

Zoekt u exclusieve wellness cadeaupakketten? Zoek dan niet verder! Op 1001wellnesspakketten.nl vindt u gegarandeerd wat u zoekt! Al onze cadeaupakketten zijn met uiterste zorg samengesteld en hebben diverse thema’s. Door op onze site uw wellness cadeau uit te zoeken bespaart u een hoop tijd aan het bedenken en inpakken van mooie en originele cadeaupakketten. De originele wellness pakketten van 1001wellnesspakketten zijn speciaal samengesteld uit diverse  mooie en leuke wellness producten, deze zullen zeker bij de ontvanger in de smaak vallen. Door gebruik te maken van het productfilter aan de linkerkant van de site kunt u zoeken op een bepaald thema, bepaalde kleur, levertijd, prijs en ook wijntype!

Zoek op budget

Wij snappen bij 1001wellnesspakketten dat naast originele pakketten, de prijs van een cadeaupakket ook van belang is. Het is belangrijk dat de prijs volstaat aan uw budget, daarom kunt u links op de site uw gewenste budget selecteren. U kunt de volgende prijscategorieën selecteren:

·         €10,00 - €24,99

·         €25,00 - €34,99

·         €35,00 - €44,99

·         €45,00 +

Op de pagina die u nu voor zich heeft ziet u originele wellness pakketten uit de categorie €45,- en hoger. In deze categorie vindt u onze meest uitgebreide, luxe en originele wellnesspakketten. Onder andere pakketten met mooie Rituals producten. Maar ook speciale kleur pakketten, merk pakketten en luxe wellness pakketten.

Service van hoge kwaliteit

Service vinden wij erg belangrijk bij 1001wellnesspakketten, daarom streven wij er ook naar om u niet alleen met onze originele cadeaupakketten te verrassen maar ook met onze hoge service kwaliteit! Ieder pakket wordt geleverd in een prachtige kadodoos waar u zelfs een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen! Heeft u vragen of wenst u extra hulp bij het uitzoeken van uw cadeau? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar vanaf ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

De meest mooie en originele wellness pakketten bestelt u eenvoudig bij 1001wellnesspakketten.nl!