Open filter
 
 

 
 

Originele wellness cadeaupakketten zoeken en vinden!

Bij 1001wellnesspakketten helpen wij u bij het uitzoeken van originele cadeaupakketten. Deze speciaal samengestelde pakketten hebben allemaal diverse thema’s. Op onze site kunt u het pakket uitzoeken waarnaar u opzoek bent en zo een hoop tijd besparen aan het bedenken van cadeaupakketten en het inpakken hiervan. Deze speciaal samengestelde cadeaupakketten bevatten allemaal diverse originele wellness cadeaus die bij de ontvanger zeker in de smaak zullen vallen! Het productfilter aan de linkerkant op de site helpt u bij het zoeken naar onder andere een bepaald pakket thema, bepaalde kleur, levertijd, prijs of wijntype!

Cadeaupakketten voor elk budget

1001wellnesspakketten begrijpt dat naast originaliteit van kerstgeschenken ook de prijs van belang is. De prijs van een geschikt cadeaupakket moet natuurlijk binnen uw budget passen. Daarom kunt u eenvoudig op onze site uw cadeau budget selecteren. Deze prijscategorieën zijn als volgt:

·         €10,00 - €24,99

·         €25,00 - €34,99

·         €35,00 - €44,99

·         €45,00 +

De huidige categorie die u geselecteerd heeft is die van €35,00 - €44,99. In deze categorie vindt u naast Rituals pakketten, ook kerstgeschenken met andere leuke thema’s zoals: traditioneel, Hollands, Italiaans, cupcakes of wellness.

Hoogwaardige service

U wordt bij 1001 kerstpakketten niet alleen verrast door de prachtige pakketten met kerstgeschenken maar ook door de hoogwaardige service die wij leveren. Ieder pakket wordt ingepakt in een prachtige kerstdoos. Hier kunt u, als u dat wenst, nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Wanneer u vragen heeft of extra hulp wenst kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken vanaf ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

Bestel originele en mooie cadeaupakketten binnen uw budget bij 1001Kerstpakketten.nl!