Open filter
 
 

 
 

Rituals giftsets

Optimale ontspanning voor uzelf, uw medewerker of uw relatie met de oosterse en authentieke giftsets van Rituals. Ga voor pure ontspanning met de Hammam Rituals treat giftset of voor een fijne opfrisser met het Tatsu Rituals pakket voor mannen. De Rituals giftsets zijn een feestelijke verrassing waarmee u uzelf of een ander flink in de watten kunt leggen. De giftsets zijn rijkelijk gevuld met pure wellnessproducten voor optimale ontspanning.

Eeuwenoude oosterse tradities en geuren

De giftsets van Rituals zijn gebaseerd op eeuwenoude oosterse tradities en geuren, hiermee waant u zich even terug in de tijd en kunt u genieten van pure ontspanning. De Rituals producten zorgen voor verzorging, reiniging, ontspanning en hydratatie van zowel lichaam en geest.

Alle maten en soorten

De Giftsets van Rituals zijn er in alle soorten en maten, zo kunt u kiezen voor het pakket waarnaar u opzoek bent en wat binnen uw budget past. Wilt u de giftset uitbreiden met meer producten zoals bijvoorbeeld een lekkere fles drank? Neem dan eens een kijkje bij de Rituals cadeaupakketten! Heeft u vragen over de Rituals Giftsets of wilt u graag hulp bij het bestellen van een giftset? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag! 1001wellnesspakketten is 7 dagen per week bereikbaar van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 22 uur.

De Rituals giftsets zijn uitsluitend beschikbaar voor de business-to-business markt. Het is ons niet toegestaan de giftsets aan particulieren te leveren.

Bestel uw Rituals Giftsets voor 15:00 en u heeft deze de volgende dag al in huis!