Over ons

1001wellnesspakketten.nl is een gespecialiseerde webshop in wellnesspakketten en Rituals cadeaupakketten van X-masgiftsonline.

X-masgiftsonline

Na zo'n 15 jaar ervaring in traditionele kerstpakketten, vonden wij het tijd voor een nieuw eigentijds concept.

Met onze kennis uit de branche ontwikkelden wij MijnEigenPakket.nl, een geheel nieuw concept (sinds 2010) waar zowel werkgevers als medewerkers een kerstpakket online kunnen samenstellen in een virtuele showroom met meer dan 5000 artikelen.

Online kerstpakketten samenstellen en bestellen

In onze virtuele showroom bepaalt u zelf de inhoud van uw originele kerstpakket (zowel food als nonfood), geheel online en daarbij is ons assortiment de ultieme verrassing!

Kerstpakket kiezen of eigen keuze kerstpakket

Medewerkers kiezen online uit uw selectie kerstpakketten of uw medewerkers stellen hun eigen kerstpakketten samen in een aan uw organisatie aangepaste webshop met meer dan 5000 artikelen. Uniek in Nederland!

 

1001wellnesspakketten.nl

Deze webshop is gespecialiseerd in wellnesspakketten, die veelal ook per stuk besteld kunnen worden en u kunt er zelfs uw persoonlijke boodschap voor de ontvanger aan laten toevoegen. Uw tekst geprint of geschreven op een sfeervolle kaart, alles is mogelijk.

Wij willen u verrassen en niet alleen met onze pakketten, maar vooral met onze service. Daarom kunt u ons ook 7 dagen per week bereiken van 8.00 tot 22.00 uur.

 

Claudia Kranen en Joke van Buuren